vrijdag 8 mei 2009

Vrouwen en autorijden

.
Vanochtend hadden we om 10 uur een afspraak met de tegelzetter op de bouw. Omdat het een heel suf stukje is van ons appartement naar onze nieuwe woning wilde Diana wel eens achter het stuur. Normaal doe ik er 5 minuten over, dus deze keer maar om kwart voor 10 op pad, want je kan nooit weten, een lekke band, een wegopbreking, een flamingo door je voorruit, noem maar op. Voordat de auto gestart was, waren er al 10 minuten voorbij. Stoel naar voren, weer wat naar achteren, gordel om, gordel af, spiegels bijstellen, gordels weer om, stoel naar achteren, richtingaanwijzers controleren, zoeken naar de verlichtingsschakelaar en ruitewissers, stoel weer naar voren, en dat ging zo nog een tijdje door. Ook moest de route nog doorgenomen worden, terwijl het maar 1 weg is zonder zijwegen of afslagen. Uiteindelijk hebben we de hele weg in z'n eerste versnelling gereden en hadden we de eerste file veroorzaakt op Curacao. We kwamen dus om kwart over 10 aan op de bouw, waar de Antilliaanse tegelzetter dus keurig op tijd was en weer op die makamba's moest wachten, die denken dat Antillianen nooit op tijd komen. Met een aardige opdracht hebben we hem weer gelukkig gemaakt en zijn wachttijd gecompenseerd.

In onze woning hebben we alle electra-aansluitingen gecontroleerd. Als er nog iets zou ontbreken of aangepast moet worden, dan moeten we dat nu doen, want na het sstorten van de afwerkvloer kan het niet meer. Op een paar kleine wijzigingen na, zit alles op de juiste plaats en ziet het er ook professioneel uit. Of het allemaal gaat werken dat is een ander verhaal, maar wel weer stof voor deze weblog.


Van de poes kijken we al lang niet meer op als zij met een hagedis binnenkomt. Volgens mij liggen er nu een stuk of 6 onder de bank en 8 onder de koelkast. Ze maakt ze niet dood, maar brengt ze alleen binnen en dan mogen wij ermee spelen. Inmiddels is in een omtrek van 2 kilometer de hagedissenpopulatie flink uitgedund, omdat ze er steeds langer over doet om een hagedis te vangen.

Vanmiddag even langs Kees op Daaibooi gegaan om ons wekelijks patatje pindasaus te halen. Het was erg rustig op strand, misschien 20 mensen terwijl het heerlijk weer was, zeker na die sneeuw vannacht. Daarna heb ik geprobeerd een PC aan de praat te krijgen, omdat er op deze PC foto's van de electra-aansluitingen staan. Wij hebben geen 220V in ons appartement, dus moest ik bij Dirk en Gerlinde de PC aansluiten. Alles ging mis en het resultaat was dat ik maar Windows XP opnieuw heb geinstalleerd. De foto's van de electra heb ik gelukkig wel gevonden.
.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten