vrijdag 8 mei 2009

Klaar voor vertrek


Het is nog even aftellen, maar over een maandje zitten we op Curacao. Niet in onze woning maar in het appartement van Dirk en Gerlinde, waar we al vele malen hebben vertoefd tijdens ons verblijf op Curacao. De Jan Kok Lodges liggen ongeveer 1 km van onze woning, maar vaak doe je er langer over dan je zou willen. Je komt altijd wel iemand tegen die je wat te vertellen heeft of gewoon zin heeft in een praatje en tijd op Curacao kost geen geld.

Momenteel zijn ze het pleisterwerk aan het afmaken en de afwerkvloeren aan het storten. Ook gaan ze de kozijnen en shutters plaatsen, die dan weer naar de spuiterij gaan voor de laatste verflaag. Ze doen dit omdat bij het monteren er altijd wel beschadigingen optreden en ze de muren waar het kozijn in komt ook op maat kunnen maken.


De laatste 2 weken van december wordt er niet gewerkt, dus het tegelen zal volgens Edsel in januari beginnen. Misschien dat ze in december nog de binnenkant van het dakbeschot en de spanten spuiten. Dat hangt weer af of de groove pine panelen op het eiland zijn aangekomen, want die waren op en het dak van de porch mist nog een aantal panelen.

Overigens kunnen ze buiten nog niet schilderen, want we weten nog niet welke kleur het huis precies krijgt. Het wordt geel, maar er zijn zoveel kleuren geel, dat het moeilijk is om een keuze te maken. In januari kijken we wel wat het wordt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten