zaterdag 9 mei 2009

Hoekprofielen

.
Dit wordt een makkelijk stukje voor de meeste bezoekers van deze weblog, want er is vandaag niet veel gebeurd, dus je kan deze bijdrage gewoon overslaan of je moet van winkelketennamen houden. Jack Kerouack's "On de road" is er niks bij.

Zoals gewoonlijk zijn we vanochtend weer naar de bouw gegaan. Ik zou wat gaan klussen, maar een beter idee was om boodschappen voor Edsel te doen. Hij moest een troffel, wat kit, schroeven en aluminium strips hebben. Zelf gingen we kijken naar hoekprofiel voor de hoeken van de tegelwanden. Om 11 uur snel naar de wagen gerend, want het begon heel hard te regenen.

Eerst naar Megastore Kooyman, de meest professionele bouwmarkt van het eiland. Niets te krijgen dus, alleen kleine troffels. Dan maar naar Marchena Plumbing, ook niets. Gelukkig is er ook nog Carribian Fasteners, die alles schijnen te hebben. Mooi niet, winkel gesloten en die gaat pas om 1 uur open. Dan is er nog Dijtam en die hadden gelukkig wel wat aluminium strips en schroeven, maar geen hoekprofiel. Weer terug naar de wijk Zeelandia, waar Kooyman zit. Zoals op elk industrieterrein zitten hier alle bouwmarkten bij elkaar. Building Depot, de Hornbach van Curacao, heeft alles, van meubels tot gereedschap, maar geen hoekprofiel. Gelukkig kan je in elke bouwmarkt lekker eten, dus hier maar even geluncht en al die tijd bleef het maar regenen.


Toen het even droog was weer naar Carribian Fasteners, waar ze gelukkig de kit wel hadden, maar weer geen hoekprofiel. Toen hebben we maar de moed opgegeven en bovendien was het al 3 uur. Op weg naar onze kavel kwamen we nog een Kooyman dependance in Santa Maria tegen. Vooruit dan maar je weet maar nooit en ja hoor, troffels in overvloed, maar mooi geen hoekprofielen. Dus snel naar de bouw want het werd niet droog. Lekker door de plassen rijden. Gelukkig hadden we alle boodschappen voor Edsel en daar was hij natuurlijk erg blij mee. Wij stonden echter met lege handen en dat gaat grote problemen opleveren als de tegelzetter binnenkort gaat beginnen aan de badkamerwanden. We hebben gelukkig nog een paar dagen en er zijn hier winkels zat. En misschien is het dan weer droog.
.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten