vrijdag 8 mei 2009

Uit de startblokken


Gistermiddag aangekomen en zelfs een half uur eerder dan gepland. De poes heeft de reis zonder problemen doorstaan, alhoewel zij op de bagageband de hele aankomsthal bij elkaar schreeuwde. Gelukkig had zij tijdens de reis nog gezelschap van 2 andere poezen of katers, maar die waren volgens mij gedrogeerd want ze gaven vooralsnog geen enkele reactie. Gelukkig stond demissionair-minister Kamp naast mij op zijn bagage te wachten en dat stelde mij wel gerust. Zou er oorlog tussen de poezen uitbreken, dan kon hij gelijk militair ingrijpen.

Zo gauw we in ons appartement waren aangekomen voelden we ons direct weer thuis. De poes ook, die eindelijk wat water ging drinken. Nadat ze het hele huis heeft onderzocht, de honden van Dirk en Gerlinde heeft toegetakeld en de schildpad op zijn nummer heeft gezet, ging zij net als thuis een plekje zoeken om te slapen. 's Nachts is zij er nog een paar uit geweest om een Antilliaanse nacht mee te maken, maar het was muisstil, dus verder geen interesse.

Gisteravond gelijk gekeken of we konden internetten en ja hoor er waren 2 unsecured wireless ontvangers beschikbaar. Prima signaal en naar ik heb ervaren lekker snel. Gelijk wat mailtjes verstuurd en hier en daar een forum bijgewerkt. Je moet toch wat doen, zonder tv.



Door de jetlag waren we al om 6 uur op en om 9 uur op de bouwplaats. Het zag er erg opgeruimd uit en het pleisterwerk ziet er inderdaad fantastisch uit. Zo te zien moet er nog een hoop gebeuren, dus wij vragen ons af of we er over een maand in kunnen. Als dat niet kan dan blijven we gewoon nog een maandje in ons appartement. Dat bevalt ons ook prima. Het ligt bovenop een heuvel, dus de wind waait er lustig op los. Gisteravond vonden we het zelfs fris en dat bij 24 graden!

Vanmiddag gaan we maar eens bij Kees op Daaibooibaai kijken en een patatje oorlog eten. Dat hebben we al drie maanden moeten missen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten